Ajanvaraus

Medica

 Jyväskylä

Fysikaalinen Hoitolaitos Medica Oy on toiminut 33 vuotta. Yhtiön omistavat Timo Pänkäläinen ja Juha Suhanto. Yhtiö on perustettu vuonna 1983. Toiminta alkoi Kangasniemeltä ja tuolloin yrityksen nimi oli Kangasniemen Fysioterapia. Jyväskylässä toiminta alkoi vuonna 1985 Huhtakeskuksessa. Laitos laajensi toimintaansa saman vuoden joulukuussa avaamalla uuden toimipisteen vastavalmistuneeseen Ahjokeskusken liikekeskukseen. Vuonna 1989 Kangasniemen toimipiste myytiin. Vuonna 1994 ostettiin toimintaan mukaan Kypärämäen toimipiste, joka myytiin vuonna 2002. Yhtiömuoto muuttui osakeyhtiöksi vuonna 2004. Medica on laajentunut myös yritysostoin vuonna 2005 yhtiö osti Kuokkalassa toimineen Medikantti Oy:n ja 2007 Jyväskylän maalaiskunnassa toimineen Palokan Lääkintävoimistelun. Molemmat hoitolaitokset jatkavat nykyisin toimintaansa Fysikaalinen Hoitolaitos Medica Oy:n nimen alla. Keväällä 2017 saimme leveämmät hartiat, kun Medicasta tuli osa Coronaria kuntoutuspalvleuita. Henkilökunta pysyi samana ja palvelumme parantuvat entisestään.

Hoitolaitoksemme henkilökunta on sitoutunut tuottamaan korkeatasoisia fysioterapiapalveluja. Tavoitteena ovat luotettavat ja turvalliset hoitotoimenpiteet, jotka tuottavat tyytyväisiä asiakkaita, palvelujemme tilaajia ja ostopalvelujen rahoittaja.

Palvelun laatua seurataan ja arvioidaan jatkuvasti laitoksessa sisäisesti ja asiakaspalautteen kautta sekä arvioimalla fysioterapian välitöntä ja pitkäkestoista vaikuttavuutta. Hoitolaitoksen toimintaa ja laatua seurataan kaikilta osa-alueiltaan myös laatukirjan avulla.

Fysioterapiapalvelujen laatu varmistetaan kouluttamalla henkilökuntaa omalla erikoisosaamisensa alueella sekä huolehtimalla henkilökunnan ja terapiavälineiden moitteettomasta kunnosta.

Olemme erikoistunut neurologisten asiakkaiden kuntoutukseen. Neurologiset asiakkaat ovat myös suurin asiakasryhmämme.