Ajanvaraus

Lasten fysioterapia

Lasten fysioterapia

Palveluistamme löytyy monipuoliset vaihtoehdot myös lapsille ja nuorille. Vastaanotollemme voi saapua ilman lähetettä yksittäiseen arvioon ja jatkosuunnitelman tekemiseen tai lähetteellä/maksusitoumuksella IMG_6247pidempiaikaiseen kuntoutukseen. Terapia voi toteutua myös kokonaan tai osittain kotikäynteinä.

Vauvoille ja pienille lapsille voimme tarjota vauvahieronnan avulla apua mm. vatsavaivoihin ja vuorovaikutussuhteen kehittymiseen. Motorisissa kehityskontrolleissa voimme arvioida lapsen motorista kehitystä suhteessa ikätasoon ja tarvittaessa opastaa vanhempia motorisen kehityksen tukemisessa. Lisäksi henkilökunnaltamme löytyy erityisosaamista neurologisten lapsiasiakkaiden kuntoutukseen.

Nuorille voimme tehdä ryhtikontrolleja, lihastasapainoarviointeja, ergonomia- ja teippausohjausta, sekä paljon muuta. Myös nuorten pitkäaikaiskuntoutus esimerkiksi neurologisissa tapauksissa on yksi osaamisalueemme.

Usein vanhempien/huoltajien huoli vauvansa tai lapsensa hyvinvoinnista saa helpotusta, kun ammattilainen arvioi tilannetta. Ota siis rohkeasti yhteyttä ja voimme keskustella teille sopivasta vaihtoehdosta jo puhelimitse.

Kysy lisää asiantuntijoiltamme134

Fysioterapeutti Mikko Leinonen

Fysioterapeutti, Neuropsykiatrinen valmentaja Sirpa Lokko

Fysioterapeutti, NDT, Bobath-terapeutti Sanna Paasu-Hynynen