Ajanvaraus

Lympha/Physio Touch

Lympha/Physio Touch

LymphaTouch on kehitetty fysioterapian ja lymfaterapian ammattilaisten työkaluksi. Se sopii lymfaödeeman, leikkausten jälkeisen turvotuksen ja arpien hoitoon. LymphaTouch-menetelmän hoitovaikutus perustuu alipaineeseen.Hoidon ansiosta potilaan turvotus laskee, kipu vähenee ja nivelten liikelaajuus kasvaa.

PhysioTouch sopii hyvin myös urheilijoiden lihashuoltoon ja urheiluperäisten vammojen hoitoon. PhysioTouch-menetelmän hoitovaikutus perustuu alipaineeseen ja lisäksi siinä olevalla lymphatouchkorkeataajuusvärinällä voidaan tehostaa hoidon tehoa.

PhysioTouch- ja LymphaTouch –hoitomenetelmä perustuu alipaineen vaikutuksiin kudoksissa. Hoitolaitteen muodostama alipaine venyttää ihoa ja ihonalaista kudosta, avaten ankkurisäikeiden avulla imusuoniston endoteeliaukot. Samanaikaisesti kudosten sidekudos- eli faskiarakenteisiin aikaansaadaan pystysuuntaista venytystä, jolloin verenkierrolle ja lymfa- eli imunestekierrolle saadaan tilaa. Imuneste ja ylimääräiset paranemisprosessia haittaavat aineenvaihduntajäämät pääsevät virtaamaan tehokkaammin soluvälitilasta imusuoniin, josta elimistön omat imunesteen kuljetusmekanismit kuljettavat ylimääräisen nesteen laskimoverenkiertoon. PhysioTouch- ja LymphaTouch -hoidon tulokset ovat mitattavissa turvotuksen ja kivun vähenemisenä, sekä liikelaajuuden normalisoitumisena.